Friday, August 12, 2011

Permainan SEO





Apa itu permainan SEO?

Daripada research yang aku buat dan paham la kan main SEO (search engine optimization) ni satu bentuk usaha untuk meletakkan Blog berada di 1st page kalo orang cari tentang sesuatu benda.

Contohnya Gambar kat bawah..



Entry tu semalam punya, tgk2 dh ada kat 1st page kat atas sekali pulak tu. 

Adakah ini menunjukkan kejayaan dalam permainan SEO ni ?


Menurut rakan2 blogger kelebihan blog yg ada kat 1st page ni mest la byk yg akan masuk dari situ sb kebanyakan orang malas dh nak klik2 ke page belakang.

Harap2 macam tulah ... banyak lagi yang nak dipelajari ni... kalau tak betul tolong tegur yer


 Terima kasih...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...