Thursday, October 13, 2011

NORA - Tiara & Aznil Terima Ugutan Bunuh


Gara-gara poster teater The Secret Life of Nora, pelakon dan penerbit Tiara Jacquelina dan pelakon Aznil Haji Nawawi menerima ugutan bunuh. Semuanya kerana poster tersebut memaparkan Tiara, pemegang peranan utama sebagai Nora mengenakan kain batik dan berbaju kebaya di poster tersebut.

Pemilik akaun Twitter @ZicosIndo mendakwa pemakaian kain batik dan baju kebaya di poster tersebut sebagai cubaan untuk mencuri salah satu budaya Indonesia.

Ugutan tersebut yang diterima menerusi laman sosial Twitter dari pemilik akaun @ZicosIndo berbunyi:
 
Turut menerima ugutan ialah Aznil, pelakon watak Mr.J Heart yang mana berbunyi:

“…but why do you claim the indonesian batik at #thesecretlifeofnora! I will kill u if u dt sto”


Selain Tiara & Aznil, turut menerima kata kejian oleh pemilik akaun Twitter tersebut ialah pelakon Adibah Noor, Ryan Silverman, Amy Search, Yuna dan beberapa lagi artis dari Malaysia secara rambang.


Teater The Secret Life of Nora kini sedang dipentaskan di Istana Budaya, Kuala Lumpur sehingga 16 Oktober depan. Teater itu juga akan ditambah satu hari pementasan pada 20 Oktober depan.

Sumber : gua.com.my

4 comments:

afzalsukasuki said...

psyko je tu..hmm abaikan.ok teruskan lakonan!

roha said...

hmmm...

En iLham said...

susah nak komen kalau sampai hal mcm ni kan
apepun kite buatlah ape yang kite rase betul
abaikan kata-kata lain yg hanya nak menjatuhkan

Cik Nurul said...

hmmm... sampai macam tu sekali?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...