Tuesday, June 6, 2017

Lips Balm Organic

Korang tahu tak apa tu lips balm organic ? haa? tak tahu ?
Lips balm organic ni adalah bebas dari bahan bahan kimia yang bahaya, tu la bibir kita jadi hitam jer.. tak menawan hati langsung huhu.

Kelebihan Lips Balm Organic ni
* Dapat memerahkan bibir secara semulajadi
* Bibir tu tak de lah merekah macam kerak nasi tu..
* Bibir rasa lembap jer
* Bila cuaca panas,bibir kita tak jadi kering kontang..

Haa tengok tu banyak kan manfaat Lips Balm Organic ni kan ?

Nak cantik macam Neelofah tu ? Meh whatsapp Lisa

 Nak tengok kat FB pun boleh Oro Mint -Natural And Organic

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...