Tuesday, June 6, 2017

Gel Anti Jerawat Tea Tree Organic

  Masalah betul muka ada jerawat ni, kalau gi jalan jalan ,sebatu nampak..frust gile.
Macam macam dah pakai nak bagi hilang jerawat tapi tak kecut2 jugak.
  Kadang kadang kulit kita tak sesuai dengan produk yang ada bahan kimia, letak kat jerawat je..
jerawat jadi lagi merah, kulit habis pedih pedih ..nak tidur pun susah. Sakit tau tak!!

Sekarang dah senang ,ada produk organik sesuai untuk semua jenis kulit.
Kalau korang calit je gel jerawat ni dalam masa beberapa hari jerawat dah kecut.
Selamat kulit korang..semuanya bahan bahan bebas kimia.

Nak cuba Gel Jerawat ni. Whatsapp Lisa ye.

Nak tengok kat FB pun boleh Oro Mint -Natural And Organic

Sabun Aromatherapy Bidara Penghilang Stress

Stress seharian bekerja? jangan stress2 ..meh nak bagitau rahsia kekal ceria sepanjang hari.
Mulakan hari korang dengan mandian yang ada aromatherapy,,kita bangun tidur tu umpama memulakan setiap hari yang baru, jadi kenalah happy..betul tak?

Apa yang korang dapat kalau gunakan sabun ni

*Ceriakan mood pagi hari korang
*Hilangkan stress
*Rasa cool je sebab dalam sabun ni ada papermint oil
*Bau Aromatherapy papermint buat anda tenang
*Selain tu,korang tau kan fungsi daun bidara ni
        **menghindari gangguan rohani.

Apa macam,, baguskan Sabun Aromatherapy Bidara ni kan

Macam mana nak order ? meh whatsapp Lisa

 Nak tengok kat FB pun boleh Oro Mint -Natural And Organic
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...