Wednesday, August 10, 2011

Safee Sali Dirisik Kelab Jerman




Penyerang sensasi Malaysia dan kelab Pelita Jaya Indonesia, Safee Sali dikhabarkan dirisik kelab dari Bundesliga Jerman.
Jika menjadi kenyataan satu lagi sejarah bakal tercipta selepas Safee Sali menjadi pemain pertama Malaysia beraksi di Liga Super Indonesia bersama kelab Pelita Jaya.
Khabar angin yang lain mengatakan AmirulHadi Zainal pula berjaya menarik perhatian sebuah kelab di Jepun.. Mungkin sebab style rambutnya ala-ala pemain Jepun gitu...

5 comments:

CMRatu Fotografi said...

hehe.. harap2 jadi kenyataan..

Mohammed Faizal said...

huhu...kalau mereka pergi, dah tade sape nak ganti dalam skuad harimau malaya

Gee said...

ala....sape nak main utk harimau malaya lagi..huhu

raWda tOmey said...

sday ny law ss xda!!!
huhux..
da x bez la HARIMAU MALAYA ag...

Pesta Irama Jiwa said...

elok la diorg gerak develope skill kat luar...sampai bila player Malaysia nak main local je...kalau main local je, maknanya mcm tu je la tahap team kita ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...