Sunday, October 23, 2011

Afzalsukasuki Bloglist Supersengal


Ni kali pertama aku join segmen sebabnya aku tak berapa paham maklum sajalah blogger baru.. hehehe

Oklah aku join, straight to the point jer lah yer..

Ayatnya macam ni


"alamak sapa pulak ni? lu cakap ni kereta lu baru beli.. ni sapa pulak ni?.. jangan2 lu sudah kencing sama gua.. kereta minah ni kot... jgn bikin malu bro... gua kasi mamah lu nanti..."


ok ker ni? ....

5 comments:

Nuriy Arisa said...

hahahaha xD x sesuai la..try ayat lain ^_^

budak kacamata said...

dtg dr segmen yg same..huhu

sis92 said...

hehe kamu pun sengal sama mcm sis dan superduper sengal pastilah afzal haha :)

afzalsukasuki said...

haha semaaattt ayat ko bro!!hahaha aku terharu ni..mak aku tgh pujuk aku supaya tak terus nangis sbb ko join.trimas bro!!seyesly!!trimas :)

harrazdani said...

tak sempat nak join....tenet slow 2 hari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...